♦ Grupul Kane cuprinde mai multe localuri precum restaurantul de fine dining cu acelaşi nume, cafeneaua M60 şi pizzeria Mamizza, care în ultimul an s-a concentrat pe activitatea de livrări la domiciliu, iar restaurantul Kane s-a transformat într-o platformă care aduce la un loc mai mulţi antreprenori locali.
Răzvan Crişan, cofondatorul Kane Group, spune că pandemia a accentuat semnificativ nevoia de forţă de muncă din industria HoReCa. Ultimul an, care a fost foarte dificil pentru industria ospitalităţii, a adus şi o criză a forţei de muncă, care exista şi înainte, însă ultimele evenimente i-au făcut pe cei care îşi doreau o carieră în acest domeniu să se uite cu teamă la acest sector economic.
„Marea provocare este cum să facem ca oamenii să vină către această industrie, astăzi angajaţii se uită la această industrie cu foarte mare teamă, a fost atât de vorbit încât oamenii care se gândesc la o carieră în domeniu se uită cu teamă. Avem probleme imense cu forţa de muncă. Va creşte nevoia, vor ieşi oamenii la terase şi vom avea probleme în a găsi oameni care să lucreze. Cred că este o problemă de neîncredere şi de timp că se va închide iar, asta e prima lor temere“, spune Răzvan Crişan, cofondator Kane Group, în cadrul emisiunii de business ZF Live.