ZF Live

ZF Live. Radu Gramatovici, prorector studenţi şi informatizare, Universitatea din Bucureşti: Avem un număr-record de 12 candidaţi pe loc la Facultatea de Matematică şi Informatică anul acesta

Autor: Iulia Apostoiu, Adelina Mihai

20.07.2021, 00:07 400

Cea mai căutată specializare din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică a fost „Tehnologia Informaţiei“, care a avut 28 de candidaţi pe loc anul acesta În medie, competiţia a fost de 12 candidaţi pe loc la toate specializările Facultăţii de Matematică şi Informatică Un absolvent al acestei facultăţi primeşte, în medie, 1.000 de euro net pe lună după primul an de la angajare „Daniel Dines (UiPath) şi Florin Talpeş (Bitdefender) sunt cei mai cunoscuţi absolvenţi ai noştri“.

Aproape 5.000 de absol­venţi de bacalaureat s-au înscris la unul din locurile de la buget ale Facultăţii de Mate­matică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti, generând o concurenţă-record de 12 candidaţi pe loc anul acesta, a spus Radu Gramatovici, prorector studenţi şi informatizare în cadrul Universităţii din Bucureşti şi profesor la această facultate.

„La secţia de Tehnologie a Informaţiei competiţia a fost chiar mai acerbă, cu 28 de candidaţi pe loc. Anul acesta admiterea s-a bazat în principal pe nota de la bacalaureat, nu pe sistemul tradiţional de admitere pe bază de examen, pe care am suspendat-o din cauza pandemiei. Ultima medie la buget pe secţiunea de tehnologie a informaţiei a fost de 9,85“, a spus Radu Gramatovici, în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO