ZF Live

ZF Live. Petru Ştefănuţ, CEO al TTS: Politica de distribuire de dividende se va menţine şi după listare. Vom folosi şi instrumentele bursiere pentru majorare de capital

Autor: Alexandra Matei

11.05.2021, 18:55 732

Planurile pe care TTS le are presupun, în principal, o creştere organică, achiziţii noi şi dezvoltarea societăţii, scopul principal fiind reducerea emisiilor de carbon.

Trade Transport Services (TTS), cel mai mare transportator de mărfuri pe Dunăre, care va lansa la finalul acestei luni o ofertă publică pentru listarea la bursa de la Bucureşti, oferă investitorilor, potrivit lui Petru Ştefănuţ, directorul general al societăţii, o autostradă albastră, ce va contribui la atingerea obiectivelor de reducere a emisiilor de carbon până în 2050.

Petru Ştefănuţ consideră că este necesar ca pentru atingerea acestor obiective să fie trecută o cantitate cât mai mare de marfă de la transportul rutier, la cel pe fluvial, iar planurile TTS pentru viitor includ aceste demersuri. În momentul de faţă, compania se află în faza de înaintare a prospectului de listare către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO