ZF Live

ZF Live. Nicoleta Manea, ANG Luxury Properties: În Bucureşti sunt deja proiecte rezidenţiale unde metrul pătrat util a ajuns la 10.000 de euro, în zone ca Aviatorilor sau Kiseleff. Preţurile vor continua să crească şi în 2022

Autor: Alexandra Matei

06.01.2022, 18:45 839

♦ Cererea cea mai mare pentru proprietăţile de lux este în zone precum Aviatorilor, Kiseleff şi Dorobanţi, urmate apoi de zona Herăstrău ♦ Dintre clienţii care cumpără proprietăţi de lux, 70% vor să se mute, iar 30% cumpără la nivel de investiţii, fie pentru chirie, fie pentru a le vinde ulterior.

Nicoleta Manea, proprietar al compa­ni­ei de consultanţă imobiliară ANG Luxury Properties, spune că preţurile proprietăţilor de lux vor continua să crească şi în 2022, în­trucât există o cerere foarte mare din partea unei noi categorii de clienţi, tinerii milionari care activează în domeniul IT pe poziţii de ma­nagement şi care au nevoie de astfel de spa­ţii care să le ofere un stil de viaţă modern.

Cele mai căutate zone rămân în conti­nua­re cele din nordul Capitalei, după cum pre­cizează ea. Mai mult, există deja şi proiecte unde metrul pătrat util a ajuns la 10.000 de euro, în zone ca Aviatorilor sau Kiseleff.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO