ZF Live

ZF Live. Miruna Dragomir, Planable, o platformă dedicată colaborării echipelor de social media: Tehnologia a avansat, se poate vedea cum contribuie marketingul la veniturile companiilor

Autor: Iulia Apostoiu

08.06.2021, 18:45 225

Trendul ascendent al tehnologiei a făcut ca echipele de social media şi cele de marketing din spatele unei organizaţii să fie tot mai solicitate, este de părere Miruna Dragomir, chief marketing officer al platformei Planable.

„Ce vedem este că echipele cresc foarte mult, este foarte multă presiune pe echipele de marketing, din ce în ce mai mult, pentru că tehnologia a avansat şi atunci marketingul astăzi poate să arate direct cum contribuie la veniturile companiilor”, a spus Miruna Dragomir în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Acest lucru poate fi măsurat de la prima interacţiune a unui potenţial client până la momentul când acesta achiziţionează un produs. Aceste date se colectează prin linkuri, cookie-uri sau tehnologii inteligente care sunt programate să arate întreaga călătorie pe care un client o parcurge atunci când cumpără ceva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO