ZF Live

ZF Live. Mircea Stan, cofondator şi CEO Postis: Retailerii vor avea un nou Black Friday în decembrie. Volumele zilnice vor păstra o creştere de 40-50% faţă de lunile anterioare

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.12.2020, 10:30 221

Aproximativ 5% din livrările intermediate prin platforma Postis ajung peste graniţele României, în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia.

Postis, un start-up local de tehnologie înfiinţat în 2016, care a dezvoltat o platformă digitală ce face legătura dintre com­paniile de curierat sau curieri mai mici şi retaileri sau firme care pun la dispoziţia clienţilor opţiunea de livrare a comenzilor online, în vederea optimizării serviciului de livrare, estimează că în luna decembrie, cunoscută ca luna cadourilor, volumele zilnice de comenzi vor păstra o creştere de circa 40-50%, înregistrată încă din perioada de Black Friday, ce a avut loc în luna noiembrie.

„Faţă de anii precedenţi, creşterea înregistrată în perioada de Black Friday 2020 se va menţine şi pe parcursul lunii decembrie, făcându-se punte cu sărbătorile de iarnă. Volumele zilnice vor păstra o creştere de 40-50% faţă de lunile anterioare perioadei de Black Friday, la această creştere aducându-şi contribuţia toate categoriile de produse: atât cele tradiţionale pentru cadourile de sărbători (electro-IT, cărţi, jucării, fashion), cât şi categoriile nou intrate, cu produse necesare organizării evenimentelor în familie (alimente, băuturi, întreţinerea casei, home & deco)“, a spus Mircea Stan, cofondator şi CEO al Postis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO