ZF Live

ZF Live. Mihaela Pellegrini, CEO al Juventus Academy Bucureşti: Încercăm să construim un club de fotbal pentru copii, vrem să-i scoatem din spatele blocului şi să-i punem pe o traiectorie. Investiţia depăşeşte 1 mil. euro

Autor: Miruna Diaconu

09.06.2020, 18:15 419

Investiţia într-o bază sportivă unde copiii pot practica sporturi precum fotbalul poate ajunge la o sumă de un milion de euro.

Mihaela Pellegrini, CEO al Juventus Academy din Bucureşti, spune că această perioadă marcată de criza generată de pandemia COVID-19 a reprezentat pentru sportul din România faptul că acest domeniu nu reprezintă o prioritate pentru autorităţile româneşti.

Sportul a avut foarte mult de suferit în această perioadă odată cu impunerea măsurilor de restricţionare a circulaţiei pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Activităţile sportive au fost suspendate, iar sporturi precum fotbalul îşi reiau activitatea, dar fără prezenţa spectatorilor. Deşi sportul a fost un domeniu direct afectat de măsurile luate de gu­vernanţi, sportivii şi cluburile de sport nu au fost ajutate din punct de vedere financiar de stat în această perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO