ZF Live
Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Mih Lovin, fondator al SQUAD Influencers: Fenomenul NFT a permis unor oameni care înainte nu erau consideraţi artişti să devină cu adevărat artişti

♦ Non Fungible Token (NFT) este un jeton criptografic din blockchain, care reprezintă un tip unic de activ.

Non Fungible Token, prescurtat NFT, un activ din lumea block­chainului, permite oamenilor care nu erau neapărat con­si­deraţi artişti să devină artişti şi să îşi valo­rifice arta în mediul digital, afirmă Mih Lovin, fon­da­to­rul agenţiei de mar­keting SQUAD Influencers.

Fenomenul NFT func­ţionează în R­o­mânia, după spusele sale, iar în ultimele două luni a avut o creş­tere mai mare decât decen­tra­lized finance, zona cea mai bogată finan­ciar din blockchain.

„Banii şi persoanele sunt cele mai clare exemple de bunuri non- fun­gibile. NFT-urile nu sunt inter­schimbabile, astfel că ele pot re­pre­zenta dovada autenticităţii şi a pro­prietăţii unui bun în domeniul digital. Când transpui asta în digital, ajungi la asseturi digitale. NFT-ul este certi­ficatul de proprietate sau auten­ticitate al acelui asset digital – o poză, un video, un articol. Atunci când lan­sezi un NFT, automat deschizi uşa ca toate tranzacţiile care se vor face în viitor cu acel document să fie publice pentru toată lumea.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.