ZF Live

ZF Live. Marius Nedelcu, chief marketing officer la TransferGo: În România, transferul banilor între băncile locale durează chiar şi o zi, întrucât doar patru bănci fac plăţi instant. Nu ştiu de ce lucrurile se întâmplă atât de lent

Autor: Alexandra Matei

17.05.2021, 19:40 325

♦ Utilizatorii TransferGo pot realiza transferuri instant către deţinătorii de conturi bancare în lei la băncile Libra Internet Bank, Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank, înrolate în infrastructura de Plăţi Instant din România, administrată de Transfond ♦ TransferGo are peste 2 milioane de clienţi activi pe platforme şi a înregistrat peste 10 miliarde de tranzacţii, România fiind una dintre pieţele principale.

Dacă înainte oamenii erau foarte atenţi la preţul transferului, acum ei sunt din ce în ce mai atenţi la rapiditatea acestuia, susţine Marius Nedelcu, chief marketing officer la TransferGo, companie de transferuri internaţionale de bani cu sediul central în Londra, Marea Britanie.

Totuşi, în România transferul de bani de la o bancă la alta durează chiar şi o zi, menţionează el, întrucât doar patru bănci sunt înrolate în infrastructura de Plăţi Instant, administrată de Transfond.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO