ZF Live

ZF Live. Marcela Predescu, FIN-ECO SA, un depozit ecologic din Braşov făcut cu o investiţie de 18 mil. euro: Trebuie să învăţăm să generăm mai puţin gunoi, iar ceea ce poate fi reciclat sau refolosit să fie reintegrat în procesul de producţie

ZF Live

Lupta pentru mediu

♦ Cantitatea totală de deşeuri din depozitul ecologic zonal din Braşov, până la 31 martie 2021, este de peste 2 mil. tone ♦ Pentru ca România să ajungă la nivelul dorit în ceea ce priveşte protecţia mediului, este nevoie atât de investiţii în tehnologii, cât şi de campanii de educare şi informare.

Colectarea separată a deşeurilor reciclabile de către operatorii de salubritate ar reduce semni­ficativ cantitatea de deşeuri eliminate prin depozitare în viitor, crede Marcela Predescu, administra­torul companiei FIN-ECO SA, care deţine un depozit ecologic zonal în Braşov, ce primeşte circa 95% din deşeurile neperi­culoase din judeţ.

Astfel, aceasta consideră că o bună administrare a deşeurilor este o datorie pe care cetăţenii o au faţă de generaţiile viitoare şi, totodată, că o lume curată este cea mai bună moştenire pe care oamenii o pot lăsa.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.