ZF Live

ZF Live. Ludwik Sobolewski, Cornerstone Communications: Avem deja doi clienţi dintre care unul este o companie din online gaming care vrea să se listeze la Bucureşti

Autor: Roxana Rosu

31.01.2018, 00:06 640

Ludwik Sobolewski, director general al BVB în perioada 2013-2017 şi cofondator al Cornerstone Communi­cations, prima companie din România specializată în relaţia cu investitorii, guvernanţa corporativă, cu rol de a spori mandatele de investiţii, spune că are deja doi clienţi la noua sa firmă, inclusiv o companie din zona de online gaming care vrea să se listeze la Bucureşti.

„Online gaming este o zonă subestimată în România, dar care cred că  este reprezentativă pentru noua economie. Acest domeniu nu este prezent la bursă. Îmi place această companie şi o văd ca pe un semn al noii Românii, cu oa­meni creativi, cu spirit antreprenorial, care vor să obţină fonduri şi vor să se im­plice în pia­­ţa de capital“, a spus Ludwik Sobo­lewski la emisiunea de business ZF Live.

Polonezul rămâne astfel apropiat de piaţa de capital în contextul în care Cornerstone Communi­cations, fondată de el şi alţi specialişti din domeniu, inclusiv oameni din echipa de la BVB, va oferi companiilor listate, dar şi celor care doresc să se listeze, servicii de relaţii cu investitorii, pentru a asigura contacte, întâlniri între firme şi potenţiali acţionari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO