ZF Live

ZF Live. Lucian Căruceriu, project owner Veranda Mall Online: Ne dorim să extindem platforma înspre mediul antreprenorial românesc mic şi mediu

Autor: Livia Gheorghe

12.02.2021, 16:50 224

♦ În acest moment, pe platforma online Veranda Mall sunt prezenţi 15 selleri, dintre care şase nu aveau magazine şi în centrul comercial fizic.

Proprietarii centrului comercial Veranda din Bucureşti au implementat anul trecut proiectul Veranda Mall Online, un marketplace pentru cei care vor să-şi vândă marfa pe internet. Conceptul a fost demarat chiar după ce acti­vitatea chiriaşilor în centrele comer­cia­le a fost suspendată în România din cau­za pan­demiei de COVID-19. Scopul a fost o regân­dire în ceea ce pri­veşte modul în care se face e-commerce în România.

„Toate maga­zinele on­line sunt similare. Un mall oferă mai mult decât produse, ofe­ră o experienţă şi o in­terac­ţiune cu sellerul, iar noi ne do­rim să creăm această in­terac­ţiune. Vrem să schimbăm focusul de la obsesia pentru client la crearea unei le­gături între client şi seller. Ne dorim să extin­dem plat­for­ma înspre mediul antre­pre­no­rial ro­mâ­nesc mic şi mediu, care are nevoie de o popu­lari­zare în peisajul clientului care cumpără din online“, a spus Lucian Căruceriu, project owner Veranda Mall Online, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO