ZF Live

ZF Live. Lucian Căruceriu, project owner Veranda Mall Online: Ne dorim să extindem platforma înspre mediul antreprenorial românesc mic şi mediu

ZF Live

♦ În acest moment, pe platforma online Veranda Mall sunt prezenţi 15 selleri, dintre care şase nu aveau magazine şi în centrul comercial fizic.

Proprietarii centrului comercial Veranda din Bucureşti au implementat anul trecut proiectul Veranda Mall Online, un marketplace pentru cei care vor să-şi vândă marfa pe internet. Conceptul a fost demarat chiar după ce acti­vitatea chiriaşilor în centrele comer­cia­le a fost suspendată în România din cau­za pan­demiei de COVID-19. Scopul a fost o regân­dire în ceea ce pri­veşte modul în care se face e-commerce în România.

„Toate maga­zinele on­line sunt similare. Un mall oferă mai mult decât produse, ofe­ră o experienţă şi o in­terac­ţiune cu sellerul, iar noi ne do­rim să creăm această in­terac­ţiune. Vrem să schimbăm focusul de la obsesia pentru client la crearea unei le­gături între client şi seller. Ne dorim să extin­dem plat­for­ma înspre mediul antre­pre­no­rial ro­mâ­nesc mic şi mediu, care are nevoie de o popu­lari­zare în peisajul clientului care cumpără din online“, a spus Lucian Căruceriu, project owner Veranda Mall Online, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live

Etichete: mall,online,zf live

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.