ZF Live
Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Lucia Radu, Project Manager, Impact Hub Bucharest: Dezvoltarea comunităţilor urbane şi rurale se poate realiza prin cooperare, dacă oamenii lucrează împreună

„Pentru a avea într-adevăr o dezvoltare pe tot teritoriul ţării se pot face multe, totul este să aduci împreună oamenii potriviţi.“

Disparităţile accentuate dintre comunităţile urbane şi cele rurale din România se pot atenua dacă oamenii din sate şi oraşe lucrează împreună pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care trăiesc, crede Lucia Radu, Project Manager, Impact Hub Bucharest.

Impact Hub şi Robert Bosch Stiftung au desfăşurat programul Beyond Divides care au avut drept scop crearea de soluţii pentru comunităţile din mediul rural şi cel urban. Programul s-a desfăşurat în patru ţări, România, Germania, Turcia şi în Spania.

„În România am ales să mergem pe diviziunea aceasta urban - rural din motive de disparităţi foarte accentuate, se ştie despre cele două Românii - cea rurală şi cea urbană. În fiecare ţară, mecanismul aplicat a fost acelaşi. La noi au fost vizate comunităţile urban-rural, însă alte ţări au vizat problema refugiaţilor, comunităţi care sunt divizate de tot felul de prejudecăţi sau alte probleme sociale. Pentru a avea într-adevăr o dezvoltare pe tot teritoriul ţării se pot face multe, totul este să aduci împreună oamenii potriviţi“, a declarat Lucia Radu .

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.