ZF Live

ZF Live. Laurenţiu Ilie, fondatorul retailerului Kitchen Shop: Odată cu lockdownul, oamenii au cheltuit mai mult pe instrumente de gătit şi au optat mai ales pentru achiziţii pe internet. Vânzările online au crescut de aproape cinci ori faţă de 2019

Autor: Alexandra Matei

24.02.2021, 20:30 280

♦ Businessul Kitchen Shop a închis anul 2020 cu o creştere a vânzărilor de peste 30% faţă de 2019 ♦ A existat o scădere a achiziţiilor de produse de top, iar campionul vânzărilor anul trecut a fost cana pentru filtrarea apei.

Pandemia i-a făcut pe români să aloce mai mult timp şi mai mulţi bani gătitului, spune Laurenţiu Ilie, fon­datorul retailerului Kitchen Shop, specializat în vânzarea de echipamente pentru bucătărie.

El adaugă că odată cu lockdownul a observat două trenduri în ceea ce priveşte piaţa şi comportamentul românilor. Astfel, banii pe care oamenii îi alocau înainte în industrii precum HoReCa sau turism, în 2020 au mers către alte sectoare inclusiv în zona de gătit şi către achiziţia de instrumente de bucătărie de toate tipurile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO