ZF Live

ZF Live. Joachim Klement, investment strategist la Liberum Londra: Pariul meu este că activele care au la bază materii prime vor creşte în următorii ani, în timp ce acţiunile din tehnologie, cum ar fi Netflix, Facebook sau Zoom, vor scădea. Criptomonedele sunt foarte speculative şi nu cred în ele. În viitor, principala problemă va fi creşterea inflaţiei

Autor: Alexandra Matei

29.03.2021, 16:30 307

Comportamentul investitorilor cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani a suferit schimbări fundamentale în această criză, întrucât ei au fost influenţaţi de lecţiile pe care le-au învăţat în crizele precedente şi au fost capabili să îşi asume riscuri şi să ia decizii înţelepte în prezent.

Pandemia a făcut ca investitorii şi pieţele din lumea întreagă să ezite cu anumite investiţii, însă, spune Joachim Klement, investment strategist la Liberum, un furnizor de investiţii bancar independent din Marea Britanie, aceasta ar putea oferi rentabilităţi foarte bune atât în acest an, cât şi anul următor.

Totodată, el consideră că nu va exista niciun colaps al pieţei în următoarea perioadă, astfel că acesta este un moment foarte bun pentru investitori de a fi pe piaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO