ZF Live

ZF Live. James Stewart, Raiffeisen Bank România: Cel mai tensionat moment al meu ca bancher a fost începutul crizei COVID-19, când nu exista niciun scenariu pe care să-l dezvoltăm

Autor: Miruna Diaconu

26.03.2021, 19:10 135

♦ James Stewart, vicepreşedintele Raiffeisen Bank România, responsabil de operaţiunile de trezorerie şi piaţa de capital, îşi va termina mandatul la Bucureşti în 31 martie, urmând să preia poziţia de CEO interimar al Raiffeisen Bank Bosnia şi Herţegovina, o altă filială a grupului austriac.

James Stewart, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank România, responsabil de operaţiunile de trezorerie şi piaţa de capital, spune că cel mai tensionat moment pentru el ca bancher a fost anul trecut, la începutul crizei sanitare, atunci când nu se putea crea niciun scenariu, iar toate economiile se închideau.

„Cel mai tensionat moment al meu ca ban­­cher a fost începutul crizei COVID-19, când nu exista niciun scenariu pe care să-l dez­vol­tăm când economiile, de fapt, se închideau. Oamenii erau carantinaţi, iar businessurile nu puteau opera. Am fost foarte speriat în martie - aprilie anul trecut. Guvernul a pus în aplicare anumite politici, noi am lucrat cu clienţii, am avut mo­ra­torii. Datorită programelor implementate de    gu­vern, cât şi celor care urmează la nivelul UE, am rezistat acestei crize“, spune James Stewart, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank Ro­m­ânia, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO