ZF Live

ZF Live. Iulia Bahovski, Eduboom: În viitor vrem să colaborăm cu şcolile şi cu profesorii pentru a-i ajuta la modernizarea sistemului de învăţământ

Autor: Iulia Apostoiu

07.07.2021, 16:30 157

Platforma de educaţie Edu­boom din Bulgaria, care a intrat în România în noiembrie 2020, a ajuns în jumătate de an la 26.000 de uti­li­za­tori şi 200.000 de vizualizări pe piaţa lo­cală. Iulia Bahovski, business de­velop­ment & marketing consultant în cadrul Eduboom, spune că pe pia­ţa de la sud de Dunăre platforma are 85 de mi­lioa­ne de lecţii vizualizate, pes­te 1 milion de utilizatori şi este pi­lo­nul de bază al învăţământului din această ţară.

În ceea ce priveşte România, pla­nurile de viitor ale platformei vizează co­laborarea cu şcolile locale şi cu pro­fesorii autohtoni pentru a-i ajuta pe aceştia din urmă la predarea materiei.

„Pe măsură ce ne vom dezvolta, o să încercăm şi noi colaborări cu şcoli şi cu sistemul de educaţie local, ne dorim foarte mult să modernizăm învăţământul din România“, a spus Iulia Bahovski în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO