ZF Live

ZF Live. Iris Ursea, coordonatorul programului Profesor în Online: Dacă nu există investiţii în tehnologie, în modernizarea şcolilor şi în pregătirea profesorilor, nu va putea exista cu adevărat o schimbare

Autor: Ramona Cornea

18.03.2021, 17:30 199

O schimbare adevărată în sistemul de educaţie din România nu poate exista fără investiţii în tehnologie, în modernizarea şcolilor şi în pregătirea profesorilor, crede Iris Ursea, coordonatorul programului Profesor în Online din cadrul Digital Nation.

„Nu ştiu dacă am putea vorbi despre un scenariu ideal de predare în online, însă există mai multe scenarii care ar putea să fie preluate, unele pe care nu trebuie să le in­ventăm noi. Alte sisteme de învăţământ folosesc deja aceste scenarii şi ar trebui să existe doar o investiţie în tehnologie şi o metodologie prin care să preluăm ceea ce fac alţii din alte ţări unde lucrurile acestea se întâmplă deja. Dacă nu există o investiţie în tehnologie, în modernizarea şcolilor şi în pregătirea profesorilor pentru folosirea tehnologiilor, nu va putea exista cu adevărat o schimbare“, a declarat Iris Ursea în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Digital Nation a organizat programul „Profesor în Online“, un curs de educaţie digitală accelerată, care a avut loc în mediul online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO