ZF Live

ZF Live. Ionuţ Pătrăşcoiu, fondator al platformei FameUp: Dacă vrei să-ţi faci un start-up în IT, fă-ţi curaj să renunţi la jobul din multinaţională şi pregăteşte-te să munceşti din greu

ZF Live

Dacă ai o idee de business în IT pe care vrei să o dezvolţi, înainte să scrii o linie de cod sau să-ţi dai demisia, mergi în piaţă, vorbeşte cu necunoscuţi la Starbucks, nu cu prietenii, zi-le ce idee ai şi ce problemă le-ar putea rezolva.

Ionuţ Pătrăşcoiu, fondatorul plat­formei FameUp (care pune în le­gă­tură brandurile cu nanoinflu­encerii, persoanele care au câte peste 500 de urmăritori pe reţelele sociale), spune că prea mulţi tineri talentaţi din industria IT lucrează la multinaţionale şi că ar trebui să fie mai curajoşi şi să lucreze la companii care au posibili­ta­tea să creeze un produs la nivel global. În opinia lui, tinerii au nevoie de mai mul­te modele, iar pentru el acest mo­del l-a reprezentat Daniel Dines de la UiPath.

Ionuţ Pătrăşcoiu este un tânăr an­tre­prenor din IT mentorat de Da­niel Dines, cofon­datorul UiPath, cel mai valoros start-up din IT pornit în România.

„M-am bucurat enorm în momen­tul în care UiPath s-a lis­tat pe bursă, e medalia de aur la Jocurile Olim­pice a unei astfel de com­panii şi o muncă titanică până acolo. Nu mă refer neapărat la faptul că s-au listat şi nu e vorba de sumele pe care a reuşit să le strângă, e vorba de exemplul pe care l-a dat Daniel mai departe tuturor tinerilor din România care au un astfel de vis“, a declarat Ionuţ Pătrăş­coiu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.