ZF Live

ZF Live. Ioana Sima, director general al RomLab: Până acest moment am vândut peste 100.000 de teste rapide pentru COVID-19, în privat şi la export. Investiţia în linia de fabricaţie a fost realizată prin intermediul unor parteneri americani şi s-a situat sub valoarea de 1 milion de dolari

Autor: Georgiana Mihalache

03.11.2020, 16:15 733

♦ Distribuitorul de produse medicale RomLab şi fabrica de medicamente Sintofarm au început producţia de teste rapide pentru depistarea anticorpilor de COVID-19 în luna august.

RomLab, distribuitor de produse medicale, care a început alături de fabrica Sintofarm în luna august 2020 producţia de teste rapide de anticorpi la infecţia cu COVID-19 a vândut până acum 100.000 de teste în privat şi la export, a spus Ioana Sima, directorul general al RomLab, prezentă în cadrul emisiunii ZF Live.

„Noi, ca linie de producţie, putem să facem 50.000 de teste pe zi. Investiţia a fost sub 1 mil. dolari. În export putem merge în Uniunea Europeană, dar şi în alte ţări care vor să comande. Până acest moment am vândut peste 100.000 de teste. Momentan ducem testele în privat şi la export. Testul depistează dacă ai fost bolnav şi nu ai ştiut, ai fost asimptomatic“, a spus Ioana Sima.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO