ZF Live

ZF Live. Ioan Iacob, CEO, FLOWX.AI: Am creat o platformă care consolidează într-o interfaţă unificată toate sistemele IT existente într-o companie mare sau într-o bancă. Printre clienţii noştri se numără Banca Transilvania şi OMV-Petrom

Autor: Alexandra Matei

15.12.2021, 10:50 716

În prezent, start-up-ul funcţionează cu o echipă formată din treizeci de oameni, care vin din zona de banking, enterprise sau din alte start-up-uri sau scale-up-uri.

FLOWX.AI, un start-up de tehnologie fondat de Ioan Iacob, Şerban Chiricescu şi Radu Căutiş, a atras una dintre cele mai mari finanţări seed din Europa, în valoare de 8,5 mil. dolari şi promite să revoluţioneze modul în care companiile mari construiesc software.

Compania a creat o platformă care consolidează într-o interfaţă unificată toate sistemele IT care există într-o companie mare sau într-o bancă, iar printre cei mai cunoscuţi clienţi din România care au implementat-o se numără Banca Transilvania şi OMV Petrom.

„Ce are FLOWX.AI diferit este o tehnologie care promite să revo­luţioneze modul în care companiile mari construiesc software. Toate companiile mari astăzi nu mai au nevoie de digital transformation. Fiecare dintre aceste companii s-a trezit cu sute de sisteme care nu pot să livreze la nivelul demandului de digital pe care piaţa îl are astăzi. FLOWX vine şi se aşază peste aceste sisteme, se integrează cu sistemele existente şi le aduce într-o interfaţă comună, făcând să pară că este un singur sistem şi nu este necesară schimbarea acestor sisteme deja existente. Este un produs şi o tehnologie care a reprezentat pentru toţi investitorii noştri o mişcare pe care nu au mai văzut-o la un alt start-up de tehnologii. Există deja mai mulţi clienţi cu care noi lucrăm, atât în România cât şi în afară. Doi dintre cei mai cunoscuţi clienţi sunt Banca Transilvania şi OMV Petrom“, a spus Ioan Iacob, CEO al FLOWX.AI, la emisiunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO