ZF Live

ZF Live. Ilie Pană, fondator al Laboratorului de Şosete: Avem în plan triplarea capacităţii de producţie cu o investiţie de 400.000 de euro susţinută şi din fonduri europene

Autor: Robert Manea, Alexandra Cepăreanu

20.08.2020, 18:45 2132

♦ „Vindem între 1.300 şi 1.400 de cutii de şosete pe lună“ ♦ „O cutie cu 24 de perechi de şosete costă 155 de lei, cu transport inclus“.

Compania românească Laboratorul de Şosete, înfiinţată prin fonduri eu­ro­pene de antreprenorul Ilie Pană, vi­zează dez­voltarea capacităţii de producţie, până la peste 1.800 de cutii a câte 24 de pe­rechi de şosete pe lună, în urma apro­bării unui proiect pe fonduri europene.

„Am aplicat pentru un alt proiect pe fonduri europene, am semnat contractul în urma căruia ne vor veni alte două maşini de cusut, în această toamnă. Acum avem şase maşini. Astfel, creştem capacitatea cu o treime. În plus, în prezent, schimbăm şi locaţia, aici nu ne permite spaţiul şi este o organizare mai mult procedurală“, a spus Ilie Pană, fondatorul  Laboratorului de Şosete, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO