ZF Live

ZF Live. Ilan Rosen, directorul financiar al Superbet: Pariurile sportive se mută în online, mişcare favorizată de pandemia de coronavirus

Autor: Alexandra Matei

16.11.2020, 12:00 179

♦ Peste 1.000 de locaţii fizice ale companiei Superbet au fost închise în perioada stării de urgenţă.

Pandemia a forţat companiile din piaţa pariurilor sportive să regândească modul de funcţionare şi să se adapteze la noul context, astfel că toate centrele de pariuri sportive Superbet şi-au mutat activitatea în mediul online pe perioada restricţiilor.

În prezent, activitatea Superbet este desfăşurată 50% în locaţiile fizice şi 50% în online, Ilan Rosen, directorul financiar al companiei, spunând că aceasta din urmă a fost favorizată de pandemie, întrucât a fost îmbunătăţită şi regândită astfel încât să menţină businessul pe piaţă.

„Mediul online ne-a oferit posibilitatea să compensăm pierderile pe care le-am înregistrat în timpul stării de urgenţă. Încă suntem sub aşteptările acestui an, dar mă aştept ca 2020 să fie un an puternic pentru Superbet. Piaţa este foarte bună, ne apropiem de ce a fost anul trecut, în ceea ce priveşte retailul, şi se fac progrese mari pentru reîntoarcerea la normal. Businessul online este mult mai dezvoltat faţă de anul trecut, iar 2020 este cel mai bun an din acest punct de vedere, pentru că am crescut foarte mult pe partea de online”, a declarat Ilan Rosen, directorul financiar al Superbet, în cadrul emisiunii online de business ZF Live. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO