ZF Live

ZF Live. Horia Neş, growth manager la Beck et al: Furnizăm o soluţie lider la nivel mondial, DocuWare, care permite companiilor să arhiveze electronic toate documentele care circulă în interiorul lor. Pentru această soluţie firmele mici, medii şi mari ajung să plătească între 200 şi 1.000 de euro pe lună

Autor: Alexandra Matei

15.01.2021, 16:30 142

♦ Pe termen scurt, piaţa soluţiilor de digitalizare se va duce către integrarea soluţiilor de semnătură electronică, recunoaştere facială şi sisteme de inteligenţă artificială, care vor ghida deciziile în cadrul organizaţiilor.

Beck et al, companie originară din Germania cu afaceri de circa 400.000 de euro cumulate doar din furnizarea solu­ţiilor pentru digitalizarea proceselor şi a documentelor, aduce în România soluţia DocuWare, care permite companiilor să arhiveze electronic toate documentele care circulă între angajaţii firmei.

Soluţia creată de germani există deja de mai bine de 30 de ani, este lider la nivel mondial - Beck et al fiind partener în România - iar în prezent, firmele mici, medii şi mari din ţară plătesc între 200 şi 1.000 de euro pe lună pentru aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO