ZF Live

ZF Live. Gavin Bonner, vicepreşedinte Genesis Property: „Birourile trebuie să existe în continuare. Ele promovează colaborarea, munca în echipă, abilitatea de a lucra productiv“. Prima clădire de birouri care a obţinut certificarea Immune Building Standard este sediul central al companiei internaţionale Mace din Londra

Autor: Alexandra Matei

20.12.2020, 10:44 158

♦ Clădirea H3 – West Gate, închiriată integral de compania Ericsson, s-a alăturat în această campanie de construire a clădirilor care se încadrează în noul standard şi ar putea fi prima din România, şi a doua din lume.

Gavin Bonner, vicepreşedinte al dez­­voltatorului imobiliar Genesis Pro­per­ty şi un bun cunoscător al pieţei clă­di­rilor de birouri din România, cu o expe­rien­ţă de 20 de ani în do­meniu, susţine că anul acesta, la reîntoar­ce­rea în ţa­ră, a vă­zut un progres semnifi­ca­tiv al pieţei. Clădirile sunt cu mult mai tehnolo­gi­zate, spu­ne el, şi au o mai bu­nă inter­pre­tare a cerinţelor unui birou.

„La Genesis ne uităm la un viitor al spaţiilor corpo­ra­tiste, deci ne punem încă la cu­rent cu trendurile pe care no­ua generaţie le cere, pentru a ne con­­forma modului lor de operare“, a spus Gavin Bonner, vicepreşedinte Genesis Property, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO