♦ „Acum înregistrăm circa 20.000 lei pe lună, ceea ce e puţin. Înainte de pandemie făceam circa 200.000 de lei pe lună.“
Gabriela Rădulici ÅŸi Laura Mihăilescu, fondatoarele Loca Sweet, laborator de prăjituri din BucureÅŸti speÂciaÂlizat în deÂserÂturi ÅŸi dulciuri slabe în zahaÂruri ÅŸi grăÂsimi, spun că pe fonÂdul pandemiei vânÂzările au înÂreÂgistrat scăderi de până la 90%, iar coÂmenzile s-au mutat în zona online.
„În cifre, vânÂzaÂrea a scăzut cu 90% pe locaÅ£ia fizică. Am reuÅŸit să supravieÅ£uim cu livrările în periÂoada aceasta. Dintr-o echipă de opt perÂsoane, începând cu luna august am rămas patru. Eforturile noastre au trecut din zona de retail, HoReCa în zona de online“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Laura Mihăilescu.