ZF Live
Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Florin Pogonaru, preşedinte al AOAR: Rezultatul alegerilor creează un sentiment de nesiguranţă în rândul oamenilor de afaceri. Oamenii de afaceri îşi doresc un guvern pro business şi pro economie de piaţă, care să suporte costurile sociale şi să-şi asume riscurile pe care le promit înainte de alegeri

Alegeri 2020

„Aşteptările tuturor jucătorilor din economie sunt ca guvernul să fie ferm şi să creeze o reformă care să-i reaşeze pe şinele pentru creşterea economică.“

Rezultatele alegerilor parla­men­tare din acest an creează nesiguranţă printre oamenii de afaceri în privinţa stabi­lităţii angaja­mentelor luate la nivel de ţară şi a banilor care se vor folosi, mai ales în contextul crizei actuale, iar aşteptările pe care le au cei din industrie sunt ca guvernul să fie ferm, să creeze o reformă, care să conducă mediul de afaceri şi nu numai către creşterea economică şi să fie, totodată, un guvern pro business şi pro economia de piaţă.

„În aceşti 30 de ani am tot avut politicieni şi guverne care au promis autostrăzi, o Românie mai curată, o Românie digitală. S-a creat un fel de obicei, de a nu-ţi asuma riscul şi costul politic, iar astfel nu poţi rezolva aceste aspecte dacă nu sunt se fac sacrificii şi nimeni nu îşi asumă costurile politice. Trebuie să fie un guvern pro business, pro economie de piaţă, care să exprime clar că vrea o economie mai puternică, care să genereze bani pentru buget şi care să suporte costurile sociale. Dacă nu vom avea un astfel de guvern, nu avem nicio şansă să nu intrăm într-o criză sau să nu transpunem nişte costuri imposibil de suportat pentru generaţiile viitoare“, a declarat Florin Pogonaru, preşe­dinte al AOAR, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.