Caută doar în titlu
ZF Live

ZF Live. Felix Daniliuc, BRD: Nu au fost companii care să nu poată să plătească la timp creditele acordate prin IMM Invest, nici la BRD, nici la nivelul sistemului bancar. În 2020, am avut sume aprobate de BRD pentru IMM Invest de uşor peste 1 mld. lei. La nivel de trageri efective suntem undeva la 75% - 80%

ZF Live

„Anul acesta, este încă prematur să vorbim. La volumul de solicitări suntem aproape de plafonul aprobat anul trecut.“

BRD-SocGen a aprobat în 2020 sume în valoare de peste 1 mld. lei prin programul IMM Invest, iar pentru 2021 volumul de solicitări primite de bancă prin acest program este aproape dublu faţă de anul pre­ce­dent, spune Felix Daniliuc, di­rector al departamentului IMM din cadrul BRD.

„În 2020, am avut sume aprobate de BRD pentru IMM Invest de uşor peste 1 mld. lei. La nivel de trageri efective sun­tem undeva la 75% - 80%. Anul acesta, este încă pre­ma­tur să vorbim. La volu­mul de solcitări suntem aproape de plafonul aprobat anul trecut. Am putea con­cluziona că este o dublare. Exerciţiul de anul trecut a fost un prilej de încălzire, în­cu­rajare din partea clien­ţi­lor în a-şi structura un plan de afaceri, în a-şi gândi o solicitare de creditare, care să aibă perspectiva apro­bă­rii“, a spus Felix Daniliuc în cadrul emi­siunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live

Etichete: zf live,brd,imm,companii

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.