ZF Live

ZF Live. Eugen Anicescu, country manager, Coface România: România ocupă a patra poziţie în regiune, conform topului celor mai mari companii din Europa Centrală şi de Est. Pentru prima dată, o companie pur antreprenorială românească – Dedeman – reuşeşte să fie un jucător de top 10 al ţării

Autor: Alexandra Matei

30.11.2020, 16:20 281

♦ Topul este bazat pe cifra de afaceri şi profitul companiilor din 2019 l Acesta include companii locale de stat, dar şi jucători precum Fildax sau Altex, companii 100% antreprenoriale ♦ România este în top cu zona de retail, ceea ce confirmă faptul că este o piaţă care se bazează pe consum.

România se află anul acesta pe locul patru în regiune, arată topul celor mai mari companii din Europa Centrală şi de Est, realizat de Coface, unul dintre cei mai mari asigurători ai Europei.

Topul se află la a douăsprezecea ediţie şi include 58 de companii, iar printre acestea se numără şi compania pur antreprenorială Dedeman, care intră în top 10 al companiilor româneşti.

Topul este bazat pe datele financiare din 2019, mai exact, cifra de afaceri şi profitul, fiind vizate cele mai mari companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO