ZF Live

ZF Live. Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM: IMM Invest, programul care asigură coloana vertebrală a funcţionării sistemului economic, ar putea aduce, împreună cu IMM Leasing, IMM Factor şi Noua Casă, circa 24 mld. lei în economia românească

Autor: Alexandra Matei

05.12.2020, 11:20 3665

♦ Astăzi, una din două IMM-uri obţine finanţare ♦ Programul IMM Invest este digitalizat 100%, astfel că înscrierea, colaborarea cu băncile, analiza şi semnarea contractului se fac online.

Măsurile pe care Fon­dul Naţional de Garantare le are de im­ple­mentat în Pla­nul Naţional de In­vesti­ţii şi Relansare Economică re­pre­zintă strategia pe termen scurt a Gu­vernului României, IMM Invest fiind coloana vertebrală pentru acest plan, întrucât cifrele demonstrează că este cel mai de succes program de finan­ţare cu garanţii de stat din istoria ţării.

Prin IMM Invest s-au acordat, până în prezent, peste 22.000 de credite, în valoare de aproape 16 mld. lei, potrivit lui Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM, iar din urmă vin celelalte programe de garantare, IMM Leasing, IMM Factor şi Noua Casă, care ar putea însemna o posibilitate de infuzie a circa 24 mld. lei în economia românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO