ZF Live

ZF Live. Dan Paştiu, fondatorul reţelei de fast food Dabo Doner: Vânzările vor fi în scădere în 2021 din cauza restricţiilor, a temerilor şi a lipsei banilor. Vrem să ne extindem cu încă 38 de unităţi anul acesta

Dan Paştiu, fondator al Dabo Doner

Dan Paştiu, fondator al Dabo Doner

Autor: Alexandra Matei

18.03.2021, 18:00 141

♦ „Noi ne continuăm drumul şi ne susţinem viziunea. Vrem să ne extindem cu încă 38 de unităţi anul acesta“ ♦ Reţeaua de fast food Dabo Doner are 52 de unităţi în prezent, dintre care trei sunt internaţionale.

Pandemia a pus la încer­care jucătorii din in­d­ustria de fast food în 2020, întrucât compor­ta­men­tul de consum al cli­en­ţilor s-a modificat, iar res­tricţiile şi temerile oa­me­nilor s-au resimţit în ac­tivitatea restauran­tel­or.

Dan Paştiu, fon­datorul reţelei de fast food Dabo Doner, se aşteaptă anul acesta la o scădere a vânzărilor în toate cele 52 de unităţi existente, însă susţine că ex­tinderea va continua, chiar şi în contextul pan­demiei, iar până la finalul anului are în plan deschiderea a încă 38 de restaurante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO