ZF Live

ZF Live. Dan Ostahie, proprietar şi CEO al Altex România: Altex ar putea atinge anul acesta pragul de 1 mld. euro afaceri, în ciuda crizei economice generate de pandemie

Autor: Alexandra Matei

01.11.2020, 16:00 5021

Retailerul de electro-IT devine astfel al treilea business antreprenorial cu afaceri peste pragul de 1 mld. euro, alături de Dedeman şi Catena (la nivel de grup, businessul fiind operat pe mai multe entităţi).

Altex, una dintre cele mai mari companii antre­pre­no­riale româneşti, se aşteaptă, după trei decenii de activitate şi după traversarea a trei crize economice, la atingerea pragului de 1 mld. euro cifră de afaceri în 2020.

„Altex România este un business care a crescut odată cu piaţa din Ro­mâ­nia, iar în momentul de faţă vor­bim despre o creştere şi o maturizare a pie­ţei. Anul acesta avem această perspec­ti­vă a atingerii miliardului de euro şi pro­babil că în următorii 2-3 ani ne uităm şi la o extindere în regiune“, a declarat Dan Ostahie, proprietar şi CEO al Altex România, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Anul acesta, compania a înregistrat creş­teri semnificative pentru pro­du­sele din zona de IT&C şi zo­na de bucătărie, dat fiind com­portamentul şi nevoi­le cli­en­ţilor care au suferit mo­dificări în tim­pul pandemiei.

Pandemia a eviden­ţiat apetitul pen­tru cele două categorii de pro­duse, cele mai vândute fiind tele­foa­nele, laptopu­ri­le, table­tele şi diverse electrocasnice, pro­duse care să se muleze pe noile obi­ce­iuri ale clienţilor, adaptate situaţiei actuale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO