ZF Live

ZF Live. Dan Grigore, Auto Cobălcescu: În plină pandemie am deschis un nou centru auto pentru marca premium BMW la Piteşti, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro

Autor: Alexandra Matei

21.12.2020, 09:00 447

♦ Decizia a fost luată imediat după lockdown, compania stabilind împreună cu acţionarul continuarea acestui proiect în parteneriat cu BMW ♦ Aceasta a fost favorizată de evoluţia mărcii în Bucureşti din acest an, evoluţie care îi face pe cei din cadrul businessului să privească viitorul într-o notă prudent optimistă.

În 2020 piaţa auto s-a comprimat, foarte multe companii din sector luând decizia de a-şi restrânge activitatea şi de a se limita la investiţiile strict necesare, însă, în cazul Auto Cobălcescu, planul de investiţii s-a accelerat şi a fost deschis un nou centru auto pentru marca premium BMW la Piteşti.

Investiţia iniţială pentru acest proiect a fost de 2 mil de euro, potrivit lui Dan Grigore, director general al Auto Cobălcescu, din care până în prezent s-a cheltuit peste 1 milion şi jumătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO