ZF Live

ZF Live. Dan Dodiţă, Spectralcom, producător de mobilă din Vaslui: Producătorul de mobilă Spectralcom a deschis, în plină pandemie, cel de-al patrulea magazin în sistem de franciză şi estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro

Autor: Alexandra Matei

24.09.2020, 16:20 246

♦ Vânzările producătorului de mobilă Spectralcom din Vaslui au crescut cu 25%, imediat după ridicarea stării de urgenţă ♦ 40% din vânzările Spectralcom sunt realizate prin magazinele proprii şi 60% prin revânzători ♦ Producătorul de mobilă are o reţea de 11 magazine în mai multe oraşe din ţară.

Spectralcom, unul din cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei, a deschis la Târgu Jiu cel de-al patrulea magazin în sistem de franciză, printr-o investiţie de 70.000 de euro, aşteptându-se la o cifră de afaceri în acest an de peste 4 milioane de euro.

„Aveam în plan deschiderea a trei sau patru magazine în sistem de franciză în 2020, unul din­tre ele fiind deja pro­gramat de anul trecut. Ame­na­ja­rea şi mar­ketingul de des­chi­de­re au înc­eput din fe­bru­arie, iar maga­zinul din Târgu Jiu a fost des­chis oficial pe 31 mar­tie, în plină pan­demie, când am trăit nişte vr­emuri ciudate. Cre­deam că pla­nu­rile de creştere vor fi date peste cap, dar totuşi, odată cu încheierea stării de urgenţă, piaţa ma­terialelor de cons­truc­ţii, de bricolaj şi de amenajări interioare a luat un start foarte bun, iar la final de august deja am ajuns să depăşim cu 5% aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune Dan Dodiţă, director de vânzări al Spectralcom, producător de mobilă din Vaslui, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO