ZF Live

ZF Live. Cristian Taban, director executiv al clinicilor DentEstet: Încheiem acest an atipic cu un nivel al businessului apropiat de 2019. Am recuperat peste 80% din ce am pierdut în cele două luni de lockdown

Autor: Alexandra Matei

14.12.2020, 16:45 155

♦ Singurele încasări din perioada de lockdown pentru clinicile DentEstet au fost în urma unor lucrări simple, precum abcese sau dureri ♦ În restul anului, în cadrul clinicilor s-au tratat cu 30% mai multe cazuri complexe decât anul trecut.

Clinicile stomatologice DentEstet vor încheia anul cu un nivel al businessului similar celui din 2019, când reţeaua a ajuns la afaceri de 13 mil. de euro. Compania este parte a grupului MedLife şi este totodată cel mai mare jucător de pe piaţa stomatologică din ţară.

În 2020, afacerile DentEstet se află, potrivit directorului executiv Cristian Taban, cu doar 3% sub nivelul de anul trecut, compania reuşind astfel să recupereze peste 80% din ce a pierdut în cele două luni de lockdown.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO