ZF Live

ZF Live. Cătălin Vicol, director general al Biofarm: „Intenţionăm să dublăm cifra de afaceri în următorii 5-10 ani, este obiectivul nostru major“. Compania a încheiat primele nouă luni din 2021 cu afaceri de 179 mil. lei şi profit de 54,8 mil. lei, în creştere faţă de aceeaşi perioadă din 2020

Autor: Georgiana Mihalache

23.11.2021, 08:30 691

♦ Biofarm este cel mai mare producător de medicamente cu capital privat românesc exclusiv.

Producătorul de medi­ca­mente Biofarm Bucureşti are ca linii principale de dezvoltare trasate pentru următorii ani dublarea cifrei de afaceri şi un accent mai puternic pe zona de export, după cum a anunţat Cătălin Vicol, director general al Biofarm, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Intenţionăm să dublăm cifra de afaceri în următorii ani, este obiectivul nostru major şi se va întâmpla. Piaţa farma în România a avut în ultimii ani creşteri semnificative. Noi pe primele nouă luni din acest an avem o creştere a vânzărilor către consumatori de 19%. Dacă acest ritm se menţine, cu siguranţă că cei cinci ani pentru dublarea cifrei de afaceri se vor întâmpla. Capacitatea de pro­ducţie nou dezvoltată este foarte mare, ceea ce ne va permite să ieşim şi la export, face parte dintre planurile noastre de a ieşi puternic către export“, a spus Cătălin Vicol.

O dublare a cifrei de afaceri în următorii ani ar duce com­pania la circa 430-450 milioane de lei, din calculele făcute de ZF, având în vedere că anul trecut businessul Biofarm a generat afaceri de 218 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO