ZF Live

ZF Live. Cătălin Emilian, RTB House: Achiziţiile online au crescut pe zona de grădinărit, decoraţiuni, accesorii pentru casă imediat după declararea stării de urgenţă

Autor: Alexandra Matei

14.09.2020, 16:55 93

♦ Echipa RTB House este formată din peste 700 de specialişti în peste 30 de locaţii din întreaga lume.

Declararea stării de urgenţă de la începutul pandemiei a adus creşteri vizibile ale achi­ziţiilor online pe zona de home decorating & garden, în timp ce pe partea de fashion sau travel, aflate în mod normal în top, s-au înregistrat scăderi.

Ulte­rior, toate zonele din online au înce­put să înre­gis­treze creşteri, însă estimările RTB House, un bu­si­ness specializat în publicitatea on­line, arată că pia­­ţa va rămâne la un nivel apropiat în 2020 de cel de anul trecut.

Comportamentul con­su­matorilor s-a modificat şi în me­diul online, toate categoriile de vârstă au crescut în utilizarea inter­ne­tului, mai ales pe zona de achi­ziţii online, iar foarte mulţi dintre cei care nu obişnuiau să cumpere în acest mod s-au reorientat către shoppingul făcut direct din faţa unui ecran. Această perioadă re­pre­zintă o oportunitate foarte bună pentru branduri de a co­munica, folosind marketingul online, cu aceşti noi clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO