ZF Live

ZF Live. Călin Fusu, BestJobs şi Neogen: Creşte din ce în ce mai mult folosirea de personal colaborator, plătit pe proiecte, pe o anumită perioadă de timp, pe oră. Asistăm la creşterea importanţei acestor metode de colaborare parţiale, facilitată şi de faptul că muncim de acasă

Autor: Ramona Cornea

05.01.2021, 20:40 336

Anul acesta va veni cu schimbări pe piaţa muncii, iar timpul de muncă în care angajaţii sunt plătiţi pe proiect sau pe o perioadă de timp va creşte, atât din dorinţa angajaţilor, cât şi din cea a angajatorilor, crede Călin Fusu, antreprenor şi fondatorul platformei de recrutare BestJobs şi al grupului Neogen.

„O evoluţie interesantă este creşterea folosirii de personal colabo­rator, plătit pe proiecte, pe o anumită perioadă de timp, pe oră. Asistăm la creşterea importanţei acestor metode de colaborare parţiale, facilitată şi de faptul că muncim de acasă. Dacă îşi termină bine treaba şi la timp, angajaţii au posibilitatea să mai câştige nişte bani în plus oferind servicii către alte companii“, a declarat Călin Fusu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Anul acesta, BestJobs vrea să ofere şi posibilitatea aplicării sau căutării de angajaţi pentru contracte de muncă parţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO