ZF Live

ZF Live. Bogdan Stanciu, managing director, Bit Soft: Suntem în faza finală de a achiziţiona o companie similară cu a noastră din Franţa. Vrem să finanţăm această achiziţie printr-o emisiune de obligaţiuni în valoare de 1,5 milioane de euro. BT Capital Partners, intermediar. Finanţare în euro

Autor: Alexandra Matei

29.06.2021, 08:20 744

♦ BT Capital Partners, intermediar l Finanţare în euro ♦ Bogdan Stanciu nu a menţionat dobânda

Compania Bit Soft, care dezvoltă şi implementează soluţii IT pentru industria ospitalităţii şi care este prezentă pe piaţa din România de aproape 30 de ani, dar şi pe pieţe externe precum Ungaria, Bulgaria şi Maroc, se pregăteşte pentru achiziţia unei companii franceze, printr-o emisiune de obligaţiuni de 1,5 mil. euro, finanţare denomi­nată în euro şi care este intermediată de BT Capital Partners.

Compania din Franţa care urmează să fie achiziţionată este una similară cu Bit Soft, spune Bogdan Stanciu, managing director în cadrul Bit Soft, iar în prezent, deţinătorii acesteia din urmă sunt în faza finală de achiziţie. Finanţare va fi realizată printr-un plasament privat pentru ca ulterior emisiunea de bonduri să fie listată la Bucureşti.

„Ne propunem să strângem bani de la investitori pentru că vrem să finanţăm extinderea noastră în Europa. Practic, suntem în faza finală de a achiziţiona o companie similară cu a noastră din Franţa, care are şi o subsidiară în Maroc“, a spus Bogdan Stanciu, managing director în cadrul Bit Soft, la emisiunea zilnică de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO