ZF Live

ZF LIVE. Bogdan Florea, Volkswagen: Piaţa auto are nevoie de un pachet integrat de facilităţi. Online-ul reprezintă următorul pas

Autor: Bogdan Alecu

16.08.2020, 14:30 377

♦ Bogdan Florea, brand manager pentru Volkswagen autoturisme, consideră că reînnoirea parcului auto şi reducerea poluării din România nu se pot face doar cu un program Rabla, ci cu măsuri care să stimuleze achiziţia de maşini „verzi“.

Piaţa auto locală are nevoie de programe care să susţină achiziţia de maşini nepoluante şi care să ofere facilităţi fiscale companiilor care cumpără sau închiriază în leasing operaţional astfel de maşini, este de părere Bogdan Florea, brand manager pentru Volkswagen autoturisme în cadrul Porsche România, cel mai mare importator de pe piaţa locală.

„Sunt programe noi începute şi trebuie gândit un pachet integrat. Dacă vrem maşini electrice trebuie să ne uităm şi la beneficiari, iar aici discutăm şi despre firmele de leasing operaţional, care momentan sunt restricţionate de legislaţie în a cumpăra şi închiria maşini electrice. Mai mult, avem companii care investesc în staţii de încărcare, trebuie să vedem cum se vinde energia electrică pentru că nu se pot vinde kW. Nu totul trebuie stimulat cu bani, ci trebuie reglementat“, a declarat Bogdan Florea în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO