ZF Live

ZF Live. Annick Notteboom, proprietar şi CEO al Belfort Hotel Company: Începutul anului a fost foarte promiţător, dar a venit pandemia care ne-a închis afacerea, iar acum avem o scădere de 70% a veniturilor

Autor: Miruna Diaconu

03.11.2020, 19:45 321

Hotelul Belfort din Braşov a fost deschis în urmă cu peste 3 ani şi are o capacitate de 40 de camere la care se adaugă un restaurant şi două săli de conferinţă.

Annick Notteboom, pro­­prietar şi CEO al Bel­fort Hotel Com­pany, spune că primele două luni ale acestui an au fost foarte bu­ne şi s-ar fi păstrat tren­dul ascendent da­că nu ar fi izbucnit pan­­­­de­mia, care a a­fec­tat con­siderabil HoReCa.

În acest context, Ho­telul Belfort din Braşov are o scădere a veniturilor de circa 70% faţă de 2019.

„Începutul anului a fost foarte promiţător, lucrurile mergeau mai bine ca în aceeaşi perioadă a anului trecut. În martie însă, dintr-odată s-a prăbuşit tot, nu mai aveam rezervări şi a venit şi starea de urgenţă care ne-a închis afacerea. Nu este deloc o situaţie bună şi nu cred că se va ame­liora prea curând, o să avem o reducere a ve­niturilor de 70% faţă de anul 2019, chiar dacă am avut două luni foarte bune“, spune Annick Notte­boom, proprietar şi CEO al Belfort Hotel Company, în cadrul emi­siunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO