ZF Live

ZF Live. Andrei Vasile, SanoPass: Piaţa serviciilor medicale private este de 1,6 milioane de abonaţi activi. Unu din trei angajaţi din mediul privat are un abonament la servicii medicale private

ANDREI VASILE, cofondator SanoPass: Piaţa serviciilor medicale private este de aproximativ 1,6 milioane de  abonaţi activi. Potrivit studiilor noastre, estimăm că va creşte undeva la 2,1 milioane la sfârşitul anului 2021.

ANDREI VASILE, cofondator SanoPass: Piaţa serviciilor medicale private este de aproximativ 1,6 milioane de abonaţi activi. Potrivit studiilor noastre, estimăm că va creşte undeva la 2,1 milioane la sfârşitul anului 2021.

Autor: Ramona Cornea

19.08.2019, 17:10 339

„În momentul de faţă avem o reţea de 150 de clinici independente şi cabinete medicale individuale din Bucureşti şi zonele limitrofe. Până la sfârşitul anului, estimăm că vom avea peste 300 de clinici în reţea.“

Antreprenorii Andrei Vasile şi Mihai Vadan au creat SanoPass, o com­panie ce emite abonamente medicale de pre­venţie oferite de angajatori ca bene­ficii pentru angajaţi, prin intermediul unei aplicaţii mobile. Reţeaua are par­teneri precum Provita, Clinica Sante, Neu­roaxis, Hipocrat 2000, Wellborn, Emerald şi altele.

„În momentul de faţă avem peste 150 de clinici independente şi cabinete medicale individuale din Bucureşti şi zonele limitrofe, practic zona Ilfov şi Dâmboviţa. Până la sfârşitul anului, estimăm că în Bucureşti vom avea peste 300 de clinici în reţea. Avem de gând să ne extindem în toată ţara. Spre sfârşitul anului ne vom extinde în zona de vest a ţării, în Cluj, Timişoara şi Arad. Acum suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri cu care să începem dezvoltarea în zona de vest. Cel mai probabil vom continua extinderea în Braşov şi în toată regiunea sud – Muntenia anul viitor“, declarat Andrei Vasile, cofondator SanoPass, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Antreprenorul afirmă că, în mo­mentul de faţă, piaţa serviciilor medicale pri­vate este de aproximativ 1,6 milioane de abonaţi activi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO