ZF Live

ZF Live. Andrei Văcaru, JLL România, consultant imobiliar: Estimările pentru 2020 la nivel de tranzacţii erau undeva în jur de 1 miliard de euro, dar vom încheia la circa 900 mil. euro

Autor: Livia Gheorghe

21.12.2020, 00:06 229

Începutul anului 2021 va înregistra o încetinire din cauza faptului că în această perioadă au existat puţine proprietăţi scoase la vânzare.

Andrei Văcaru, Head of Capital Markets, JLL România, spune că esti­mă­rile pentru anul acesta în privinţa tranzacţiilor erau aproape de 1 mld. euro, dar pandemia a schimbat acest lucru, care a afectat semnificativ piaţa de real estate. Valoarea cumulată a tran­zacţiilor anul acesta va fi de circa 900 mil. euro.

„Au fost şi tranzacţii care au picat, pandemia ne-a prins într-un moment extraordinar, estimările pentru anul ăsta la nivel de tranzacţii erau undeva în jur de 1 miliard şi jumătate şi vedem că anul se va încheia undeva în jur de 900-900 şi ceva de milioane, deci cu siguranţă există tranzacţii care au fost întrerupte în stadii avansate, fie proiecte care urmau să vină pe piaţă, clădiri care urmau să intre într-un proces de vânzare şi n-au mai intrat“, spune Andrei Văcaru, Head of Capital Markets, JLL România, în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO