ZF Live

ZF Live. Andrei Gemeneanu, managing partner, Morphosis Capital şi dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator, Clinicile Dentare Dr. Leahu: Miza Clinicilor Dr. Leahu este crearea unei reţele prin care să creştem accesul românilor la servicii stomatologice

Autor: Alexandra Matei

23.11.2020, 00:06 301

La nivel naţional sunt 12 clinici Dr. Leahu, în şapte oraşe ale ţării, iar recent, reţeaua s-a extins şi internaţional, deschizând o clinică la Londra. Deschiderea clinicii de la Londra este doar un prim pas pentru business, întrucât fondatorul îşi doreşte să testeze cât mai multe ţări din Europa.

Reţeaua Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie, are în plan pentru următorii cinci ani, deschiderea a încă 20 de clinici noi şi chiar listarea pe piaţa de capital, după semnarea unui acord cu fondul de investiţii Morphosis Capital.

„Am rămas o reţea care a crescut foarte repede şi fondurile de investiţii au bătut imediat la uşă. Noi avem o strategie destul de clară pe următorii 10 ani şi am căutat un partener, un fond de investiţii care poate să aducă bani, dar pe noi ne-a interesat şi altceva. Am vrut un partener care să înţeleagă care este miza acestui proiect, şi anume să­nă­tatea oamenilor şi să reuşim să reali­zăm o reţea în care să creştem accesul românilor la servicii stomatolo­gice la standardele celor pe care le oferim noi, astfel încât să tranformăm excelenţa în ceva normal şi am găsit toate aceste lucruri în Morphosis Ca­pital“, a declarat Dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator, Clinicile Dentare Dr. Leahu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO