ZF Live

ZF Live. Andrei Botiş, CEO şi fondator al Appraisal & Valuation: Acţiunile firmei de evaluări Appraisal & Valuation intră la tranzacţionare pe piata AeRo din septembrie

Autor: Iulia Apostoiu

17.08.2021, 08:30 693

Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI România, activ pe piaţa de evaluări, se pregăteşte să intre la Bursa de Valori Bucureşti începând cu luna septembrie. Andrei Botiş, CEO şi fondator al Appraisal & Valuation spune că firma va creşte semnificativ ca urmare a acestei mişcări, dar pentru asta piaţa din România nu este suficientă.

„Am făcut 10 ani anul trecut şi sunt foarte mândru oarecum pentru că timp de 10 ani compania a crescut de 50 de ori şi asta ne-am propus şi pentru următorii 10 ani, compania să crească de 50 de ori. Este un vis îndrăzneţ şi pentru asta va fi nevoie de mai multe elemente şi nu ne va ajunge piaţa din România“, a declarat Andrei Botiş în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Appraisal & Valuation a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro (4,9 milioane de lei) şi tocmai ce şi-a extins operaţiunile în Republica Modova. Compania urmează să se extindă şi pe pieţele externe mai puţin dezvoltate sau în curs de dezvoltare, fondatorul ezitând să ofere nume de pieţe targetate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO