ZF Live

ZF Live. Andreea Georgescu, head of HR consulting, Mazars România: Nivelul de implicare al angajaţilor a scăzut cu 15% în ultimul an, ceea ce arată că va fi afectată relaţia angajat – angajator în perioada următoare

Autor: Ramona Cornea

07.12.2021, 19:45 401

„Cele 15 procente de scădere a implicării arată că se întâmplă ceva în această perioadă, angajatorii încă îşi caută formulele prin care să gestioneze lucratul de acasă, lucratul în regim mixt, lucratul de la birou sau din fabrică şi încă nu au găsit soluţiile care să funcţioneze. În plus, vorbim despre o intensificare a nevoii de a comunica cu angajaţii“.

Nivelul de implicare al angajaţilor a scăzut cu 15% în ultimul an, o scădere care arată că relaţia dintre angajat şi angajator va fi afectată în perioada următoare, afirmă  Andreea Georgescu, head of HR consulting în cadrul Mazars România.

„Un studiu realizat de jucătorii care evaluează nivelul de engagement al angajaţilor spunea că în ultimul an este o scădere de 15% a nivelului de engagement, implicare, faţă de perioada anterioară. Acest lucru ne spune destul de multe pentru că urmează clar să fie afectat modul în care ei îşi vor desfăşura activitatea, cum se va derula relaţia angajat – angajator în perioada următoare“, a declarat Andreea Georgescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO