ZF Live

ZF Live. Ana Alexandrescu, director general SanaGout: Livrăm mâncare pentru angajaţii din 40 de companii din Bucureşti. Bonul mediu este de 15 lei

Autor: Dragoş Dinu

18.10.2017, 22:00 462

SanaGout, o companie care oferă servicii de catering şi care şi-a început activitatea în urmă cu circa nouă ani, livrează în prezent mic dejun şi prânz pentru angajaţii din 40 de companii.

„La o firmă cu 40 de angajaţi, un contract (de servicii de catering - n. red.) este de 4.500 de euro pe lună. Un bon de masă este aproximativ 15 lei“, a spus Ana Alexandrescu, director general al firmei de catering SanaGout, în cadrul emisiunii de business ZF Live. Ea a precizat că aceste costuri sunt acoperite de compania ai cărei angajaţi beneficiază de serviciu.

Brandul SanaGout este operat prin interme­diul firmei Bioroco, potrivit datelor deţinute de ZF, Bioroco având anul trecut o cifră de afaceri de peste un milion de lei (peste 220.000 de euro), conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Compania are mai mulţi acţionari români, printre care şi Gina Calagiu, Florin Dănilă sau Mihai Vilcu, conform datelor de la Registrul Comerţului.

SanaGout a început ca furnizor pentru prânzul corporatiştilor, după cum povesteşte managerul. Compania a avut chiar şi un magazin de prezentare şi de desfacere în zona Dorobanţi din Capitală pentru corporatiştii mai nehotărâţi, care aveau nevoie să vadă mâncarea înainte de a o comanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO