ZF Live

ZF Live. Alin Truşcă, fondator, EVOhoreca: Amenajarea spaţiilor HoReCa înseamnă circa 40% din portofoliu. Acum ne propunem să dezvoltăm proiecte mai puţine, dar mai mari şi nu doar în HoReCa

Alin Truşcă, fondator, EVOhoreca: Cred că vom avea o creştere de 10% anul acesta. Până acum, suntem la aceleaşi cifre ca anul trecut. Însă, industria mobilei este mai dinamică în partea a doua a anului.

Alin Truşcă, fondator, EVOhoreca: Cred că vom avea o creştere de 10% anul acesta. Până acum, suntem la aceleaşi cifre ca anul trecut. Însă, industria mobilei este mai dinamică în partea a doua a anului.

 EVOhoreca activează în piaţa de amenajări încă din 2011 şi a lucrat de-a lungul timpului cu hoteluri precum Hampton by Hilton din Iaşi, Double Tree Sighişoara, Alcor Hotel Mamaia, cu reţele de benzinării, dar s-a ocupat şi cu amenjarea localurilor KFC sau a restaurantelor din reţeaua CityGrill, precum şi de cantinele Continental sau Dacia  În total, compania are peste 6.000 de spaţii amenajate în România şi în alte 12 ţări din Europa.

EVOhoreca, furnizor de soluţii de amenajare în special pentru industria HoReCa, îşi diversifică portofoliul şi se uită şi către alte tipuri de businessuri, cum ar fi cabinetele me­dica­le, saloane­le de beauty sau spa­ţiile office şi mizează pe proiecte mai mari şi mai puţine. În prezent, proiectele pen­tru industria HoReCa re­prezintă mai pu­ţin de jumă­tate din portofoliu, preci­zează Alin Truşcă, fon­dato­rul EVOhoreca, iar o nouă nişă pe care furnizorul de soluţii de amenajare a mers este cea a cantinelor din in­cin­ta fabricilor.

„În momenul de faţă, HoReCa nu înseamnă mai mult de 40% din portofoliul companiei. Lucrăm B2B foar­te mult, avem parteneriate cu birouri de arhitectură şi de­sign interior. Avem proiecte de amenajare de cantine pentru fabrici, cum ar fi Bosch, Continental, Renault sau Dacia. Am amenajat foarte mul­te cabinete medicale, dar şi saloane de beauty sau spaţii office. Putem livra orice fel de proiect în acest moment. Avem circa 30 de proiecte simultane în patru ţări în afară de România. În total, avem peste 6.000 de spaţii amenajate istoric în România şi în alte 12 ţări din Europa“, a spus acesta la emisiunea zilnică de business ZF Live.

EVOhoreca activează în piaţa de amenajări încă din 2011. Compania a lucrat cu hoteluri precum Hampton by Hilton din Iaşi, Double Tree Sighişoara, Alcor Hotel Mamaia, cu reţele de benzinării, dar s-a ocupat şi cu amenjarea localurilor KFC sau a restaurantelor din reţeaua CityGrill.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO