ZF Live

ZF Live. Adrian Georgescu, ADCA Proiect: Aproximativ 80% dintre spitalele din România funcţionează cu instalaţii electrice vechi, care nu sunt întreţinute, nu au contracte de mentenanţă şi care necesită intervenţie de urgenţă

Autor: Alexandra Matei

30.12.2020, 00:07 295

♦ În industria ingineriei este nevoie de specializare şi mentenanţă. ♦ Standardizarea trebuie făcută de către stat, mai ales în cazul spitalelor. ♦ Preţurile pentru realizarea unei instalaţii electrice de la zero într-o clădire de dimensiuni mari sunt între 80 şi 120 de euro pe mp, dar pot varia în funcţie de preferinţele clienţilor.

Instalaţiile electrice, un sector al ingineriei esenţial atât pentru desfăşurarea activităţii instituţiilor publice, cât şi pentru zona rezidenţială, au nevoie de mentenanţă şi de ingineri şi maiştrii competenţi, astfel încât să se asigure o funcţionare corectă şi sigură. Astăzi, aproximativ 80% dintre spitalele din România funcţionează cu instalaţii electrice vechi, care necesită intervenţie de urgenţă.

Totodată, cele mai multe apartamente din Bucureşti, construite cu ani în urmă, au instalaţii electrice cu potenţial de defect, iar instalaţiile electrice subterane din Bucureşti nu au fost schimbate de foarte mult timp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO