ZF Live

ZF Live. Adrian Blidăruş, CEO: Softelligence: Ne propunem să aducem cam 100 de colegi noi. În momentul ăsta dacă angajăm 50 de oameni am putea să le dăm de lucru mâine

Adrian Blidăruş: Ceea ce s-a schimbat fundamental în România este că piaţa s-a aglomerat din ce în ce mai mult: vine lumea din Silicon Valley, vin bănci  şi concurăm pe aceeaşi piaţă de forţă de muncă.

Adrian Blidăruş: Ceea ce s-a schimbat fundamental în România este că piaţa s-a aglomerat din ce în ce mai mult: vine lumea din Silicon Valley, vin bănci şi concurăm pe aceeaşi piaţă de forţă de muncă.

Autor: Mara Rolea

04.01.2022, 00:05 716

Compania Softelligence, specializată în furnizarea de soluţii software de business, a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 13,6 mil. euro, în creştere cu 20% faţă de anul anterior.

„Ca business anul acesta o să avem o creştere de 20% faţă de anul trecut de la 11 milioane la 13,6 milioane de euro şi aici discutăm despre toate firmele din grup, Softelligence cu sediul principal in Bucureşti, dar avem zone de livrare în Craiova, avem prezenţă în Londra pentru că lucrăm cu foarte multe companii britanice pentru că în zona noastră de focus se află serviciile financiare. În Londra lucrăm cu foarte multe firme de asigurări mari, şi mai nou avem şi un nou centru în Macedonia”, a declarat în cadrul emisiunii de business ZF Live, CEO al Softelligence.

Compania, înfiinţată în urmă cu 15 ani, a ajuns la un număr de câteva sute de angajaţi. „Softelligence are 250 de oameni şi ţinta pentru anul viitor este undeva la 350 de oameni. Ne propunem să aducem cam 100 de colegi noi. În momentul acesta dacă angajăm 50 de oameni am putea să le dăm de lucru mâine”. Compania este specializată în furnizarea de servicii de transformare digitală, a explicat Blidăruş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO